Mina djur

Jag har 3 älskade bästa vänner på fyra ben, 2 hundar och 1 häst i djurhimlen. Vi börjar från början!


Max (Maximilian)

Denna kille ni ser på bild är vår första hund familjen skaffat, Maximilian men har som tilltalsnamn Max. Han är en blandras mellan Jack Russel och Chinese Crested Powder Puff, därav hans varierande päls! Den kan växa och bli så lång att hans hår släpas nere på marken, men när han friseras ser han ut som en helt ny vovve! 
Max är en oerhört kärleksfull hund som alla älskar, otroligt kelig och närgången. Vi kunde inte få en finare eller bättre hund än honom, verkligen våran viktiga fyrbenta familjemedlem♡
Vi skaffade honom år 2010, så han är alltså i skrivande stund hela 8 år! 
En hund som fyller en stor plats i mitt hjärta, han har funnits vid min sida alla dessa tuffa år. Hela resan, från början av mitt insjuknande i psykisk ohälsa till än idag!


Enfys (Horeb Enfys)

Enfys som jag kallade “fisen” var min alldeles egna första häst. Hon var ett Welsh Cob sto född 2008, D ponny importerad från Wales i ung ålder. Våran resa var pendlande men vi växte starkt ihop till ett blivande ekipage♡

Men en dag kom en plöstlig hälta när vi släppte ut henne på sommarbete, en väldigt liten synlig för oss skada utifrån. Men efter veterinärbesök på hästklinik så syntes en grav deformerad artros i båda hennes bakknän. Detta kom väldigt plötsligt för oss runt omkring eftersom hon fungerat helt felfritt under tiden jag red henne. Men en dag small det, så nu har himlen en av mina absolut bästa vänner uppe som en ängel. 

Kommer aldrig glömma bort, aldrig sluta sakna, aldrig sluta älska min finaste bästa häst. Vila i frid min vän?


Mischka (tilltalsnamn)

Mischka är en renrasig Papillon från kenneln “Ärtvickans” född i oktober år 2017. Enligt hennes stamtavla heter hon “Ärtvickans Ärtiga Decibel” men jag kallar henne Mischka, som jag bestämde långt innan jag visste stamtavlans namn. Det fastställde jag väldigt fort samma dag jag träffade henne för att tinga henne. Mischka är ett lite komplicerat uttalat namn då det är ett ryskt smeknamn för “mus”. Jag tycker det är ett fint, speciellt namn som nu är kopplad till hennes personlighet♡
Hon är en väldigt aktiv, lättlärd och enkel hund. Väldigt lydig, fortfarande valpig av sig men börjar mogna till! Trots hennes “tonårssyndrom” är hon otroligt nära mig och lyssnar ovanligt bra på kommandon trots att hon lätt blir distraherad. 
Detta är också min första hund jag själv äger på papper, en väldigt rolig och hund med stor egen personlighet. Stor hund i litet format väldigt rätt och bra beskrivet sagt!

Hon är en sådan Queen så att hon till och med har egen instagram! Se till att följa henne där♡