KÖRKORT!?

KÖRKORT YouTube

Cha-cha bloggen, no time no see, IGEN!!

Fasen alltså, nu får jag allt skärpa mig! (som jag alltid säger…)
Faktum är att jag börjat plugga till körkort faktiskt. Har velat och tänkt dela med mig av min resa med er, till dess att körkortet faktiskt finns i min ägo! Därför har jag avvaktat med att börja blogga tills dess att min första övningskörnings-vlogg är färdigredigerad, vilket den nu är! Och nu när jag har lite mer material och saker att faktiskt dela med mig av så tänker jag nu:
KOM IGEN NU BRITT-MARIE, NU KÖR VI!


Kolla in vloggen och berätta i kommentarsfältet om vad ni tyckte om den! Alltid kul att få höra er respons♡

Jag blev också kontaktad av körkortsidan för en liten intervju! Har ni lust att läsa den så är det bara att klicka på länken här nedan☺️

1 thought on “KÖRKORT!?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.