AGERAT PODDGÄST! ?

ADHD ÅSIKTER LÄSVÄRT Okategoriserade Psykisk ohĂ€lsa PTSD

Hörrni!!
Jag blev inbjuden att fÄ medverka som gÀst i ett Podcast- avsnitt! Det Àr första gÄngen jag har varit med i en podd och tyckte verkligen det var jÀtte roligt!
Jag Ă€r jĂ€tte nöjd över hur avsnittet blev, jag pratade fritt och öppet om viktiga saker, framförallt om min historia. Att vĂ„ga prata om psykisk hĂ€lsa/ ohĂ€lsa Ă€r verkligen nĂ„got jag engagerar mig stort i. Ni fĂ„r jĂ€tte gĂ€rna lyssna pĂ„ avsnittet och Ă„terkomma hit med era tankar/Ă„sikter om det i kommentarsfĂ€ltet! 😀
Eftersom detta Àr min absoluta första gÄng jag prövar detta sÄ Àr jag ju super-duper nyfiken pÄ vad ni tycker om det! 

HÀr nedan har vi alternativa lÀnkar för samma avsnitt: 
♡

https://poddtoppen.se/podcast/1439800550/familjen-med-olsson-och-gaster/en-rost-i-det-morka-ett-samtal-om-psykisk-ohalsa-och-vardens-fruktansvarda-grepp-om-en-ung-flicka

♡

https://itunes.apple.com/se/podcast/en-r%C3%B6st-i-det-m%C3%B6rka-ett-samtal-om-psykisk-oh%C3%A4lsa-och/id1439800550?i=1000425786234&mt=2

2 thoughts on “AGERAT PODDGÄST! ?”

  1. Jag mÄste faktiskt erkÀnna, att för din Älder sÄ Àr du otroligt bra pÄ att uttrycka och formulera dig! Synd dock att du blev avbruten sÄ mycket, men för övrigt ett vÀldigt intressant poddavsnitt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.