Tjäna pengar på varje steg du tar!

TIPS!

Något som för mig är viktigt, är att röra på mig. Jag kan ofta sakna motivation till saker och ting, eller rättare sagt: Jag behöver få någon typ av positiv förstärkning av bra och viktiga beteenden jag gör! och det är DÄR får jag min motivation, om nu så ett berömmande eller en annan typ av belöning.

Jag har många olika “stegräknings appar” på min mobil, för att jag kan tycka det är rätt kul att samla ihop info om hur jag rört mig under dagen eller jämföra med till.ex gårdagen eller förra veckans aktivitetsnivå.
En app jag alldeles nyligen upptäckt är “Sweatcoin”
Det är en app som räknar ens steg, och med ens antal steg så kan man tjäna olika typer av bonusar och belöningar!! Det kostar alltså ingenting, utan man får betalt i olika former som motivation för att fortsätta gå vidare! 
Jag tycker verkligen konceptet är otroligt bra, för som jag nämnde så är positiv förstärkning en viktig del för mina mål. Jag behöver en bekräftelse på att det går framåt, och att det får mig att fortsätta tänka positivt. 

WINWIN 😀

Ni kan signa upp er via denna länken

– detta är inget samarbete utan helt enkelt ett tips från mig till er –

2 thoughts on “Tjäna pengar på varje steg du tar!”

  1. Har du fått något då av dina belöningar? Det känns wierd av dess alla appar, för man måste ju tjäna någonting på det som appägare. Jag menar ingen har råd att skicka massa saker till folk en längre tid gratis utan gå i konkurs :S

    1. Jag förstår vad du menar! Jag var också lite tveksam, precis som du säger så har man ju inte råd att ge gratis saker :’)
      Men tydligen kan man köpa till sig ett medlemskap så att ens steg är mer värdefulla, så antar att det är där företaget får in sina pengar.. samt att man kan kolla på en reklam video en gång om dagen för att få en extra poäng, troligtvis tjänar företaget på det också 🙂
      Jag såg det nu i efterhand, jag tjänar fortfarande gratis erbjudanden osv men det tar visst ganska så lång tid. Men för min del spelar det inte roll, jag tycker om konceptet med att tjäna på att bara gå! 😀 tycker det är jätte bra! Men har förstått nu att det finns som sagt olika medlemskap, inget jag kommer köpa men troligtvis så företaget får hela saken att drivas vidare 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.