Välkommen hem ♡

Okategoriserade

Det är så sjukt, den första september tog jag emot mina första egna nycklar, två dagar efter så klev jag in och flyttade in mina prylar. En hel dag med flera timmars bärande i trappor och kämpande, så har jag mitt egna lilla crib. MIN lägenheten, jag är så lyckligt lottad över att få denna möjligheten.

Har ni flyttat hemifrån? Ni som har, hur gamla var ni när ni flyttade? Hur lång tid tog det för er att vänja er och förstå att ni har ett ställe som ni heeeelt själva får inreda hur ni vill?

Det roligaste är ju självklart att få forma mitt eget, och det är redan igångsatt ?

Skulle ni vilja få “följa med” på denna utvecklingen? Via YouTube- vlogg eller bloggbilder? LET ME KNOW DOWN BELOW!

3 thoughts on “Välkommen hem ♡”

 1. Hej!
  Jag har följt dig på bloggen och youtube i några år nu och ville bara säga att du har inspirerat mig väldigt mycket och att jag uppskattar att det finns någon som faktiskt pratar och skriver, och delar med sig om psykisk ohälsa och hur förjävlig psykiatrin kan vara, så tack för att pratar om det.
  Jag har en fråga också; jag undrar hur du gick till väga för att få din lägenhet? Har du köpt den eller hyr du? Jag är 20 och ska börja leta lägenhet men jag bor i Stockholm så det blir väl inte så lätt. Bor du i en annan stad där det finns andra möjligheter till lägenhet eller vet du om något sätt där man kan få lägenhet snabbare??
  Tacksam för svar.
  Hoppas du har en bra dag 🙂

  1. Hej Emma!

   Så himla kul att du följt mig så länge, och tack så hemskt mycket för dom orden!!❤️

   Jag vet att det är fruktansvärt svårt att få tag på lägenhet, och vill nog inte ens veta hur det är i Stockholm ?
   Men jag har verkligen haft sån himla tur att mamma köpte denna lägenhet (som jag äger nu) som en investering för några år sedan och hyrde ut tills nu. Och när jag blev redo för att flytta hemifrån så tog jag över lägenheten av mamma! Så det är en bostadsrätt jag fått av mamma, vilket jag såklart är så hemskt himla tacksam för! Inte många som har den möjligheten.

   Så tyvärr har jag inga bra tips till dig, utan jag har väl helt enkelt haft en väldigt smart morsa?❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.