Flytta hemifrån

Sponsrat/ Samarbete

inlägget är i samarbete med WeGot 

Något som ska bli så otroligt spännande, men framförallt ett stort steg in i vuxenlivet för mig, är att få flytta ut till min första helt egna lägenhet! Efter mångtals inläggningar hos psykiatrin och behandlingshem så kommer jag äntligen få känna på vad frihet är. Jag börjar flytta redan nu i september (!?!) och har ju såklart redan en plan om hur jag vill inreda min lilla “crib”. Så som jag tänker nu skulle jag vilja ha lite “shabby chic” stil på framförallt detaljer och små möbler. Men i stora drag stilrent, ljust och simpelt. En vit vägg med fina hängande tavlor och dekor är ju pricket övet i’et på det hela! 

Tycker också detta är ett ypperligt bra tillfälle att få tipsa om fina och bra möbler från WeGot! Jag kommer lätt handla där när jag vet exakt hur jag ska ha det där hemma. Jag hittade bland annat denna fantastiskt fina och lyxiga säng! Hur jäkla fin är den inte??? Sängar och möbler är något jag kan investera i, lägga lite mer pengar på. Det är något man kan ta med sig till eventuella nästa flytt, så det blir inget dumt köp på så vis att det inte kommer till användning (?)
Jag kommer flytta in i en 2:a, och all typ av förvaring kommer bli nödvändig. Inte bara som inredningsdetalj, utan för att jag har otroligt mycket prylar haha… Att ha det under sängen är ett enkelt och praktiskt sätt att förvara mycket på. Sängkläder hade jag troligtvis använt det för, finns tillgängligt lätt!

All typ av inredning är ju dyr för i alla fal mig som inte har en jätte stadig ekonomisk inkomst, och hellre lägger pengar på annat. Men tycker faktiskt de har väldigt rimliga priser för såpass fina prylar!

Här har ni en direktlänk till den säng jag fastnat mest för

Och via denna länk kommer ni till hela området med sängar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.