Fullt ös medvets.. (Lös?)

Okategoriserade

Äntligen så är allt fixat, det enda som återstår är webbshoppen som ska läggas in med olika produkter och småfixas lite kring designen.

Annars är allt verkligen färdigt! Ska bli himla roligt att komma igång med skrivandet igen, det har ju hänt rätt mycket sen sist så har ju en hel del att dela med mig av!

Tänkte från början exporta all gammalt material från den förra bloggen hit, alltså inlägg & bilder. Men kände att naaee, det är lite som att rensa kläder. Ny start och det känns fräschare, kan fylla garderoben som kommer vara mer uppskattat och användbart (förhoppningsvis?)!

Tänkte passa på att fråga er vad ni helst är intresserade av att läsa? Ska smått som smått lägga in olika kategorier och tänkte att ni gärna får hjälpa mig på den biten!

Musiktips” och “läsvärt” är något jag redan bestämt ska finnas. Men kategorier som “psykisk ohälsa” , “outfits” osv? Kommentera nedanför med förslag så ska vi allt rivstarta igång detta igen??

4 thoughts on “Fullt ös medvets.. (Lös?)”

 1. Psykisk ohälsa
  Bryta normen om psykisk ohälsa
  Hur det går för dig o hur du mår
  Har saknat ditt skrivande, är glad att du orkar komma igång igen! ❤

 2. Psykisk ohälsa, och om din vardag och dina djur ? följt dig sen start, ska bli så kul att få börja läsa dina inlägg igen ??

 3. Hej fina du!
  Hade gärna velat veta mer om din endometrios, jag vet(tror) att du har skrivit om det i din gamla blogg men om du vill får du gärna berätta mer om hur du fick hjälp, hur lång tid det tog innan de satte diagnos och hur din endometrios är nu. Jag själv utreds för endometrios men får inte göra en titthålsoperation förrän i höst (har sökt vård sedan 2015..). du är grym, kramar <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.