Go frulle!

Sponsrat/ Samarbete

/inlägget är i samarbete med svensk hälsokost/

Jag har fått hem en påse nypon pulver som ska vara bra för lederna, ni vet nog hur mycket jag har klagat på mina leder.. Rör jag mig för mycket, får jag ont. Rör jag mig för lite, får jag ont. Gahh, så himla svårt att hitta min balans ibland. Förutom att denna ska vara bra för lederna ska den vara rik på C-vitaminer och mineraler dessutom.

Jag som är dålig på att äta frukost kommer börja boosta bra nu med nyttiga frukost skålar. Har lovat mig själv ett friskare och nyttigare liv 2018. Så vad väntar jag på? Mycket träning i form av fysisk aktivitet kommer öka också. och då måste ju kosten funka!

Det finns mer information om nyponpulvret på deras hemsida:

Nyponpulvret hos Svensk hälsokost

Har faktiskt aldrig hört talas om detta innan (inte för att jag är så allmänbildad men..) har ni testat/använder detta? Vad tycker ni om det? ?

2 thoughts on “Go frulle!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.