MAGNESIUM 800

Sponsrat/ Samarbete

/inlägget är i samarbete med svensktkosttillskott.se /

Ett av mina nyårslöften kommer vara att jag ska satsa på att träna mer, äta mer hälsosamt och helt enkelt leva ett sundare liv. Så denna burk magnesium kommer räcka i 100 dagar, och det ska bli så spännande att få prova det här och se om jag känner någon skillnad! Det ska bland annat hjälpa musklerna att kunna slappna av, därav att man helst ska ta sin dos innan läggdags tillsammans med en måltid. Jag är jämt spänd, inte bara på grund av stress utan för att när jag väl tränar, så tränar jag för hårt.

Ni hittar Magnesium burken i länken–> MAGNESIUM 800 <– och där finns även information om vad detta kosttillskott ska vara bra för och göra för dig!

Ni som tagit/tar magnesium, hur har det hjälpt er? Vad känner ni för skillnad?

1 thought on “MAGNESIUM 800”

  1. Jag har tagit magnesium för att slippa få sendrag/muskelkramper, vilket verkligen har hjälpt ☺️ Annars brukar jag försöka hålla mig till en bra kost.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.